joi, 22 iulie 2010

Si eu... ma intreb...

    



              Nyu~~ Vai, chiar am reusit...sa scriu o a doua postare..Va rog, am nevoie de un premiu... :))) Neeeee...Pai stau pe intuneric cu ochii benoclati in ecranul mult prea luminos al calculatorului, si tot stand asa incep sa ma intreb...diverse...lucruri care nu au nici o legatura intre ele...sau nah, poate au...

      De ce nu e nimeni multumit vreodata? De ce toata lumea se tot cearta? De ce nu poti indrepta greselile? si chiar daca reuseti tot nu e indeajuns ? De ce uitam tot ceea ce e frumos dar ne amintim orice moment urat sau jignitor?  De ce sunt atatia oameni mult prea indiferenti? De ce fiecare raspuns starneste o alta intrebare? De ce oamenii iarta dar nu uita, asta nu inseamna ca nu au iertat?  De ce trebuie sa fie asa? De ce nu altcumva? De ce am ramas fara in ghetata in firgider? (ma rog ... am mancat-o... de aia am ramas fara :))) ) De ce iti doresti ceva atat de mult si atunci cand ai acel ceva parca nu iti mai trebuie? De ce e totul asa complicat si totusi atat de usor? De ce?  De ce? De ce?...

      As putea continua asa tot restul zilei, ma rog, serii...noptii, fie, dar sincer nu are rost. Oamenii pun prea multe intrebari. De ce pun oamenii atatea intrebari? Si de ce toata lumea pune la indoiala orice lucru minor?  Pentru ca oamenii sunt niste fiinte curioase si  un singur raspuns nu este, nu a fost si nu va fi vreodata de ajuns. Pentru orice intrebare exista un raspuns(sau mai multe ,depinde de caz...) dar, pentru orice raspuns exista o noua intrebare. Este ceva infinit, ceva ce nu se va termina vreodata, suntem prea curiosi iar asta ne poate face rau uneori(nu am sa pantrund si in problema asta, nu azi cel putin).

       Oamenii sunt rai asa ca nimeni nu poate avea incredere in nimeni ( cam asa gandesc majoritatea), deci toata lumea pune orice lucru la indoiala, doar, doar nu va pica de fraier... Ei bine eu m-am saturat de aceasta situatie incerta si obositoare, sincer... eu am incredere in oameni si sincer, oricine merita o sansa :)   (dar asta am sa o dezbat again in alta minunabila postare) si sincer (da, again) sunt una dintre cele mai curioase persoane care le stiu. Ideea e ca desi m-am saturat de situatiile incerte si intrebari useless nu ma pot opri. E ca si cand as fi obligata sa deschid gura si sa intreb, pur si simplu, nu pot sa nu fac asta.

      "Imi aud gandurle iar si iar, milioane de intrebari imi vin in minte, ma pierd printre aceste semne ciudate, curbate, cu punct jos, nimic nu pare sa aiba sens daca mi-ai da un miliard de motive tot nu ar fi de ajuns, iar, la sfarsit, reusesc sa imi revin. Plec dintre acei pereti din capul meu, plini cu semne de intrebare printr-un geam de care, s-au spart toate visele si intrebarile, toate motivele si cosmarurile... Fereastra catre realitate , in sfarsit! Dimineata...Si eu...ma intreb ...oare ce am mai visat...? :D "




Multumesc ca v-ati facut timp sa cititi aceasta ..chestie fara sens :D Va mai astept pe aici! :D

vineri, 16 iulie 2010

Limonada pentru o zi calda :))

         Salutare lume! Intr-o zi caniculara de vara ca azi, nu ti-ai putea dori nimic mai mult decat o briza racoroasa de vant si o limonada. Ei bine, briza nu s-a aratat...iar minunabila mea limonada a fost servita calda...cu usore accente de ... piper...da, piper...ce-o fi cautand piperul acolo nu ma intrebati pentru ca nu am habar...In ultima vreme servirea lasa tot mai mult de dorit dar suntem in Romania asa ca nah...nu ne mai miram degeaba pe aceste aspecte tragice ale "minunatei" noastre tarii. Deci, nu m-am putut bucura de limonada mea, dar hey, era totusi o zi frumoasa, nu? Ei bine nu :)) A fost una dintre acele zile in care orice taxi ai lua pare sa aiba aerul conditionat stricat, si parca e mai cald de vreo 1000 de ori in masina decat afara unde erau pe putin 29-30 de grade... Anyway,am trecut si peste asta...Acum ma aflu in siguranta, la racoare, cu un pahar cu apa si gheata in fata mea si bineinteles tastatura si ecranul calculatorului :D Ca altfel nu prea am cum sa postez aceasta minunata...cugetare a mea :))))))
          Pana data viitore aveti grija de voi si ...nu recomand sa mai luati limonada :)))