sâmbătă, 8 octombrie 2011

Adevarul din spatele scenei (part 6)


Nyu~~ Hello there :D A trecut ceva timp de cand am tot spus ca voi posta part 6...sincer nu am avut timp sa o scriu...dar datorita intrebarilor voastre frecvente despre cand va aparea, am hotarat sa profit azi, de ziua libera de repetitii si sa o scriu :D so ...

A doua zi la Billigen...Ne-am trezit de dimineata...cu totii foarte somnorosi , misunam care pe unde dupa diverse chestii ( cafea, suc, apa,periuta de dinti, haine, haine de animatie, haine de spectacol, uscator de par si multe, multe altele...)  intr-un final a gasit fiecare ceea ce cauta si ne-am adunat cu totii jos la masa.... 
Eu fiind mai inceata si dezordonata am ajuns putin mai tarziu..In sala de mese nu era aproape deloc zarva lucru care la noi..nu prea se intampla..in general toata lumea e agitata , sociabila si energica(cat de energic poate fi cineva dimineata)... Dar nu ...de data aceasta era foarte liniste, am mers la o masa care mai era inca libera am mancat si apoi zarva a reinceput....fiecare a mers la el in camera si s-a imbracat in hainele medievale de animatie, fetele, s-au machiat(mai mult sau mai putin) , si-au aranjat parul( ondulat, indreptat, tapat si alte asemenea) toate la o viteza ametitoare pentru ca eram deja in criza de timp :D Apoi ne-am urcat cu totii in autobuz/autocar/ce o fi fost...si am plecat spre Billigen (hotelul nostru nu era in Billigen, era intr-un loc apropiat de Billigen numit : Skeldergate Bridge)

Am ajuns destul de repede si cum corturile erau deja instalate din ziua precedenta, fiecare a facut ceea ce avea de facut...fetele animaitii la corturi cu fleg-uri , baietii lupte...Mitchell si Felix le aratau oamenilor cum sa traga cu arcul si asa mai departe. Oamenii treceau se uitau cu ochi mari ..unii ne faceau poze,altii filmau, altii vroiau sa atinga spadele si scuturile expuse, altii vroiau sa faca poze cu noi si asa mai departe, fiecare dupa cum il taia capul...Apoi a inceput turnirul, baietii au luptat, fetele le-au adus apa. Ai crede ca totul mergea ca pe roate, ei bine...aproape...va explic imediat si de ce...

In curand incepea sa se insereze...de data asta eu trebuia sa intru in spectacol cu foc, pt prima data ... asa ca a trebuit sa "fac proba de foc"( asa ii spunem noi cand facem cu focul inainte de un spectacol) asa ca am mers  mai in spate in ...padure/sau whatever was that si impreuna cu Freya si Adelle care ma indrumau am facut pt prima data cu focul...sentimentul a fost sincer unic, inexplicabil...sunetul pe care il facea focul cand trecea pe langa tine, intensitatea momentului in sine si absolut orice detaliu, sunt mult prea complexe pentru a putea fi puse in cuvinte. Era pur si simplu magic. Atunci cred ca a facut si Vanessa prima ei proba de foc. Si nu a fost un festival special doar pt noi 2 dar si pentru Simon (un nou membru al trupei) a fost primul lui festival , el a intrat in trupa in luna august cu ajutorul lui Paige. Locul in care am facut proba era putin mai departe decat locul din spatele coruturilor si un pic mai in sus, pe o panta usor abrupta,  unde colegii mei de trupa si-au facut "fumoarul"(care era loc si de plans si de diverse altele, deoarece era ferit de oameni si de spectatorii care veneau la festival ,asa ca nu te putea vedea nimeni). De la "fumoar" inaintai pe o carare printre copaci, cam inca vreo 7-8 minute de mers si bingo, acolo ne gaseai pe noi cu sclipiri in ochi in timp ce ne minunam de sunetul focului.
       
Daca as avea doar lucuri bune de spus...dar nu am doar asta...ceva..nu stiu exact ce anume, s-a intamplat atunci, la Billigen...a fost vorba de o disputa intre Freya si Adelle care a luat amploare intr-un mod ciudat si a afectat pe toata lumea. Lucru care s-a resimtit puternic si in timpul spectacolului de seara. Aceasta ramanand in memoria colectiva ca "sabotajul de la Billigen".  Sincera sa fiu, nu stiu ce s-a intamplat atunci, nici ce anume a decurs rau mai exact, nici daca cuvantul "sabotaj" este cuvantul potrivit(nu cred ca este cuvantul potrivit) pentru whatever happened there...
Defapt de aici , chiar din acel moment... de aici a inceput totul ( un fel de "cadere a imperiului roman", dar care a afectat mult mai putine persoane :)) ). 

In fine...in the end ... it was ok. Am plecat cu totii acasa pe noapte, absolut extenuati si "storsi", din cauza faptului ca statusem toata ziua intr-un soare dement  si evident ca strestul si presiunea nu au lipsit, dar in principiu totul s-a rezolvat(sau asa credeam). Am ajuns acasa si am stat o zi sa ne revenim, apoi ,am inceput repetitiile din nou, pentru ca venea urmatorul festival si timpul se scurgea foarte repede. :) 

Cam atat am de spus despre Billigen...Ca sa vedeti ce se va intampla mai departe... stay tuned for part 7. :D See you! >:D<

duminică, 2 octombrie 2011

Editie speciala 1 :))

Nyu~~ In primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am postat part 6 si ca nu o voi posta, pana saptamana viitoare...scuze( mai ales lui Roby, care vroia partea a 6-a cat mai curand) . Dar azi am intrat intr-o nostalgie chinuitoare si nu sunt in stare sa scriu despre Billigen. Efectiv mi s-a blocat creierul si refuza sa coopereze.

Azi vreau sa vorbim despre altceva... nu despre intamplari ci despre persoane: despre caractere, despre punctele tari si punctele slabe, despre ce a facut din noi ceea ce suntem acum. :) si  cum e blogul meu..daca despre asta vreau sa vb atunci despre asta vb.

As incepe cu...
Adele: genul tipic de artista rebela...cam asa as caracteriza-o eu.  Independenta, visatoare, sociabila si hotarata , stie ce vrea si in general face tot posibilul sa il obtina . Dar e uneori impulsiva, usor temperamentala si cu tendinte depresive in functie de caz. Este incapatanata, talentata, tupeista, meticuloasa si cu un spirit critic de exceptie.

Freya: genul nerabdator( never to be a teacher) , ambitios si nu chiar diplomat :)  dar increzatoare,  usor adaptabila, amuzanta, prietenoasa,extravertita,cu un temperament efervescent si abilitati de lider. Isi iubeste prietenii, si in general are tendinta de a le purta conflictele si bataliiile chiar ea. She's the fighter type. Cand e munca, e munca ,cand e distractie, e distractie.

Layla: Personalitate puternica: diplomata, consecventa si incapatanata.E uituca si are o usoara tenta spre narcisism. Abilitati de lider; precauta,destul de secretoasa, matura, metodica si ambitioasa. Se bazeaza mai mult pe ratiune decat pe sentimente si are tendinte spre introversiune. Dar cu prietenii este sociabila,amuzanta si draguta desi prima impresie pe care ti-o da este de "evil girl"(she's not like that).

Iris: Prietenoasa, optimista, sociabila. Genul de persoana vesela, care, iti face ziua mai buna prin simpla ei prezenta.  Se bazeaza mai mult pe intuitie si emotii , fiind o persoana destul de emotiva, decat pe ratiune(dar asta nu inseamna ca e naiva, chiar NU este naiva si se prinde repede de multe lucruri). Este copilaroasa, sincera si as putea chiar folosi termenul "inocenta" . Personalitate extravertita dar ,care, din pacate poate fi ranita destul de usor, ajungand repede la un nivel ridicat de tristete,iar apoi repede inapoi la fericire(da, ca un fel de ..carusel...).   


 Bun...ma opresc aici...momentan... pe parcursul saptamanii ce va urma ,vor aparea diverse parti ale editiei speciale si bineinteles si part6, in care ne intoarcem la povestea initiala. Pana atunci insa as vrea sa ii multumesc lui Shavy pt ca a facut poza pe care o vedeti mai sus si m-a lasat sa o folosesc in aceasta postare. Multumesc Shavy >:D<  si dupa cum vedeti poza are notat un link pe ea, check it out you'll like it :D 
See you soon! >:D<  

P.S. in partea a 2-a a editiei speciale sunt : Gert, Julia, Paige, Lance si Mitchell.