duminică, 2 octombrie 2011

Editie speciala 1 :))

Nyu~~ In primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am postat part 6 si ca nu o voi posta, pana saptamana viitoare...scuze( mai ales lui Roby, care vroia partea a 6-a cat mai curand) . Dar azi am intrat intr-o nostalgie chinuitoare si nu sunt in stare sa scriu despre Billigen. Efectiv mi s-a blocat creierul si refuza sa coopereze.

Azi vreau sa vorbim despre altceva... nu despre intamplari ci despre persoane: despre caractere, despre punctele tari si punctele slabe, despre ce a facut din noi ceea ce suntem acum. :) si  cum e blogul meu..daca despre asta vreau sa vb atunci despre asta vb.

As incepe cu...
Adele: genul tipic de artista rebela...cam asa as caracteriza-o eu.  Independenta, visatoare, sociabila si hotarata , stie ce vrea si in general face tot posibilul sa il obtina . Dar e uneori impulsiva, usor temperamentala si cu tendinte depresive in functie de caz. Este incapatanata, talentata, tupeista, meticuloasa si cu un spirit critic de exceptie.

Freya: genul nerabdator( never to be a teacher) , ambitios si nu chiar diplomat :)  dar increzatoare,  usor adaptabila, amuzanta, prietenoasa,extravertita,cu un temperament efervescent si abilitati de lider. Isi iubeste prietenii, si in general are tendinta de a le purta conflictele si bataliiile chiar ea. She's the fighter type. Cand e munca, e munca ,cand e distractie, e distractie.

Layla: Personalitate puternica: diplomata, consecventa si incapatanata.E uituca si are o usoara tenta spre narcisism. Abilitati de lider; precauta,destul de secretoasa, matura, metodica si ambitioasa. Se bazeaza mai mult pe ratiune decat pe sentimente si are tendinte spre introversiune. Dar cu prietenii este sociabila,amuzanta si draguta desi prima impresie pe care ti-o da este de "evil girl"(she's not like that).

Iris: Prietenoasa, optimista, sociabila. Genul de persoana vesela, care, iti face ziua mai buna prin simpla ei prezenta.  Se bazeaza mai mult pe intuitie si emotii , fiind o persoana destul de emotiva, decat pe ratiune(dar asta nu inseamna ca e naiva, chiar NU este naiva si se prinde repede de multe lucruri). Este copilaroasa, sincera si as putea chiar folosi termenul "inocenta" . Personalitate extravertita dar ,care, din pacate poate fi ranita destul de usor, ajungand repede la un nivel ridicat de tristete,iar apoi repede inapoi la fericire(da, ca un fel de ..carusel...).   


 Bun...ma opresc aici...momentan... pe parcursul saptamanii ce va urma ,vor aparea diverse parti ale editiei speciale si bineinteles si part6, in care ne intoarcem la povestea initiala. Pana atunci insa as vrea sa ii multumesc lui Shavy pt ca a facut poza pe care o vedeti mai sus si m-a lasat sa o folosesc in aceasta postare. Multumesc Shavy >:D<  si dupa cum vedeti poza are notat un link pe ea, check it out you'll like it :D 
See you soon! >:D<  

P.S. in partea a 2-a a editiei speciale sunt : Gert, Julia, Paige, Lance si Mitchell. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu