joi, 8 septembrie 2011

Adevarul din spatele scenei (part 3)

Nyu~~Se pare ca lipsa de somn isi spune cuvantul...uitasem sa va mai spun cateva lucruri...^^"...cum ar fi ca pe drumul de intoarcere din Knavesmire toata lumea o innebunea pe Layla cu "Zorile se varsa" ...ca Adelle si Lucas(aka cuplul favorit 2) s-au impacat a nu stiu cata oara...(si daca imi mai amintesc ceva am sa editez si am sa scriu aici )


In fine...spuneam intr-unul din posturi-le trecute ca atunci cand a plecat Acantha certurile dintre fete s-au agravat ... asa si era...s-au format trei grupulete pt ca erau trei fete foarte bune si cu vechime in trupa..."capeteniile" grupuletelor erau: Freya, Adelle si Layla. Certurile au degenerat cu timpul...au stricat prietenii si pana la urma pana si parti ale spectacolelor dar despre asta vom vorbi abia cand ajungem prin luna august(suntem inca in iunie-iulie).

Si daca ziceam de conflicte si prietenii ... Eu si Calista ne-am imprietenit intr-un mod foarte ciudat :)) Eu(care am spus ca nu am de gand sa ajung pe lista telenovelelor) am ajuns totusi sa fiu cu cineva din trupa, Ralf, ( pe vremea aceea era totul in secret) dar ne-am despartit destul de repede si pe atunci putini stiau de noi..chiar is asa la o zi dupa ce ne-am despartit s-a aflat, (si cu ocazia asta am aflat si eu lucruri pe care nu le stiam ...Calista a fost impreuna cu Ralf inainte de plecarea la Biligen si s-au despartit cu o zi inainte sa plece...aceeisi zi in care am inceput eu si Ralf sa ne intalnim...) Freya mi-a spus ceva de genul ca Ralf o inselase pe Calista cu mine...in fine am discutat mai multe...dar pot spune ca Freya era atat de suparata si de agitata si m-a speriat la un moment dat (eu inca fiind destul de noua) pt ca nu stiam ce se intampla dupa ce am incercat sa ii explic mi-a urat sedere placuta in trupa O.O apoi a aflat si Adelle despre tot ce s-a intamplat si apoi tot restul lumii caci la noi nimic nu ramane secret pt prea mult timp...in fine ideea e ca s-a creat o agitatie foarte mare care a rezultat apoi intr-o discutie  lunga (la care din fericire eu nu am participat) si pana la urma toata lumea s-a lamurit...nimeni nu inselase pe nimeni si bla bla...ei bine din momentul ala eu si Calista am devenit prietene.  Si pt ca vorbim de prietenii... trebuie sa precizez ca trupa a destramat multe  prietenii mai ales in randul fetelor(Julia si Paige, Adelle si Freya, Calista si Vanessa and other) ...dar a si format altele cum ar fi : Julia si Iris , eu,Calista, si Paige,Vanessa si Zaira, Freya si Rosalia(despre care vom vorbi in curand, ea este iubita lui Felix) , Layla,Clara si Ilona, Gert si Ray, Irene si Loretta ..si asa mai departe..:) Ideea e ca desi trupa a destramat multe prietenii ne-a format ca si colectiv...lucram bine impreuna si in final eram cat de cat un tot unitar. 

Urmatorul spectacol a avut loc la mine in cartier :) timp de vreo 2 zile ne-am jucat cu copii de la scoala, si le-am aratat spade si scuturi, torte si poi-uri si fleguri si cam ce se face cu ele...Apoi a urmat spectacolul de seara, eu si Calista intram doar la primul dans iar pentru Irene si Iris a fost prima data cand auu facut "torte pe sub mana" cu foc si daca nu ma insel atunci a intrat si Adelle cu poi-urile prima data in spectacol . In timpul spectacolului a luat foc un steag pe care le-am stins eu si Calista....cu mana :))) dar in rest totul a decurs fara incidente , spectacolul a fost reusit desi ne petrecusem toata ziua in soare si era o caldura...Era mijlocul verii, in rochite de domnita si tunici , fierbeam efectiv... dar aveam sa aflu curand ca asta se intampla de obicei si ca toata lumea  se obisnuise cu ideea. Pe atunci inca se credea ca Nina si Ray erau impreuna si nu vroiau sa ne spuna. Si cam tot pe atunci am inceput sa ii cunosc pe Oliver si Elisa mai bine, rochita mea de domnita,prima mea rochita, mi-o daduse Elisa :) . 

Sincer, ei doi(Elisa si Oliver) erau adorabili, tot timpul impreuna <3 si la repetitii erau ceva de genul : "pui...poti ,te rog, sa imi aduci aia?" "sigur, pui" de atunci si noi le spunem "puii". Aveau ceva ce eu numesc sindromul romeo&juliet, nu erau deloc enervanti cum mai vedeai uneori unele cupluri extrasufocante sau asa, erau pur si simplu sweet...defapt ..si acum tot asa sweet sunt :D. 

Timpul a trecut...si am inceput coregrafia pt un nou spectacol...avea sa fie un spectacol frumos :D repetitile s-au tinut lant si toata lumea era mai mult sau mai putin ok :)  din pacate Katarina si-a fracturat clavicula si nu a mai putut  sa stea in trupa...Calista s-a indragostit de Axel...Iris s-a impacat cu Ralf...si lucrurile isi urmau fagasul normal..apoi a urmat o cabana...prima mea iesire cu trupa...la cabana la Adelle...

despre asta and other aflati in part 4... :D 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu